Calibra Dream Team

Welkom op het Forum
Het is nu di 15 okt 2019, 10:11

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 20 apr 2018, 15:02 
Offline

Geregistreerd: za 24 feb 2018, 15:18
Berichten: 6
HI,

This is strange..Im using a midi instrument plugin....if played without recording sounds good then when I record it on a track sounds great....but on playback some of the notes sound flat???...anyone experince this problem?...its not my controller on pitch bend....I had this problem with the vst amp of steinberg. Is this a known bug?..used same plug in on cubase 7 no problem......dont know what to make of it....this plugin works well in other programs Pro tools, logic pro x....but in cubase pro 9...it goes out..

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://www.steinberg.net/forums/viewtopic.php?t=116475
Creative infographic design service

Thanks!


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling